Mäklardräpare

 
Alla mäklare kan ordagrannt ta sej i röven som ni håller på! Jävla Homodyrkare som inte gör annat än tänker på er själva. Tur man inte hänger på krogen längre för då hade väll nästa stackars husdyrkare fått ta smak på ett stycke Enbergs Saliv med inslag av hårinpackning de la Fernet!
 
Lider med säljaren som inte själv får besluta om det skall bli budgiving eller inte.!?
 
Aja skit samma vare, så här i efterhand är jag bara glad att jag enligt mäklaren inte fick vara med och bjud över utgångspriset, just för att den omedvetne säljaren tydligen inte vill ha mer pengar för huset än utgångspriset?
Ett stycke mindre vecka för dej i paradiset de din lilla glasögonslesbian.
 
Ingen ont i lebbar nu, för det är ju inte erat fel att mäklare har fetisch för er;)
 
I morgon är det tacofredag = King. Även en fetdag för oss Guro Snickare som knappt gör något annat än äter nå liknande föda under fredagarna=)  näe fan det här har jag inte tid med, hästarna mockar och tar sej inte in i boxarna själv. Eftersom jag är en så magnifik människa så bjuder jag i vanlig ordning på en fin bit av min grotetsk grymma musiksmak! Överlev
 
 
 

Rapeface

Tjena vintergatans blogghundar.!
 
I dagens magnifika blogginlägg skall jag med lite små snabba - Kasta lite skit på de människor som använder snöboken för att framhäva sina åtankar-klagomål-skryt etc etc etc..
 
Inget ont i Facebook nu för detta är ju inte ditt fel att folk nyttjar dej som nå sårts Forum sida.
 
Men jag tror folk har missförstått det här med Community-site lite på wrongen men vad vet jag. Genom att bara göra misstaget att klicka sej in på nyheter, där ser man åt minstone 75% av inläggen i rent klagande. Allt handlar i princip om samma sak bara det att alla människor måste framhäva sin syn på det hela med sina egna ord.
 
Ta bara Julkalendern som ett praktexempal -
Hur många är det inte som totalt manglat sönder denna magiska Julkalender. Ena dagen är det fel att ha Spöken med. Andra dagen får man inte köra anden i Glaset, & ja det här skulle ju kunna hålla på hur länge som hellst!
 
Den större delen av individer hävdar att detta inte är barnvänligt blablabla - Där sitter jag så nyfiken som jag är och synar igeom alla dessa miljontals av nlägg och konversationer och funderar på om jag blivit helt jävla slut i huve.
 
# Om man nu som förälder inte tycker detta är helt ok för sitt barns psyke etc. Då ska jag ge er lösningen, Att ringa och hota SVT med livet kommer inte funka för dom kommer visa er alla 24 avsnitt det lovar jag. Ta då saken i egna händer och flytta ungen ifrån telefunken, eller så kanske en så enkal lösning som att byta kanal räcker?
 
Mysteriet På Greveholm har präglat MIN uppväxt och inte fick jag nå men av det! (Men då är jag iofs en hård jävel)
 
Hade tänkt bre på med lite mera som - 12.12.12 - Gävlebocken mm. men tiden räcker inte alla gg till, Ikväll bjuder Guro på lyxkryss på Ålandshav. Kan blir en minnesvärd tripp- Som plåster på er sönderrivna skll jag bjuda på en jävla fin live bit av Atlas
 
 
 
 

RSS 2.0