* Läskeblask *

Jooorå. .

Nya glädjande besked så här sista hemfärden på E4 norr som det så vackert blev. Möte med Big Boss under dagen slutade med att man sular om för Gurus lirande Guro Bygg till nästa veckostart! 7/3 toast!

Cola zero sipp för denn!

Helgbravader nalkas!
Fre - Båt rigg för seson start.

Lör - Premiär bräda till kabelvariant på Arlanda Cabel. Därna man riggar på sej konserverna och dra nå få fina innan ringfirande av 1sycke kärt par.

Sön - Bakispirra med hemfärd för samlande av krafter i soffan på torget.

Överlev !




Lådkalkyl

swisch . .  

så är nu ännu en knektvecka snart ett minne blott. efter en 11timmars kneg av kort sammanfattning finns inte mycket nämnvärt att printa åt er. . för att beskriva min nya arbetsp hänvisar jag er geeks att peta i det snart kultförklarade GH3 . . Där finns en låt vid namn Slow Ride . . Starta - Lyssna - Förstå. . ps matlåde nedräkningen har börjat. .

Lill lördag va?

Näe tobbe inte lill lördag idag heller men man drog ändå till det lite extra och kryddade på med ett st Pringles pipa + 1st 1.4kg lösvikt med tillhörande 1,5L Cola Zero. . . Och ja jag förtjänar det.

I morgon fräser man på sulorna hemnasch för att åter igen lyxa till det med en så kallad långhelg . . smutt . . näe skrew this. . ha en nice kväll blogg dudes . .

härharniennicepricedängaattlyxatilltirranmed.

Överlev!



Trasselsudd Moonady

OmGah. .

OoohYehs vilket måndags riv. 1stycke död röd fara i höjd med tierp vart morgonstarten till en episkt nystartad vecka. Efter att snudd på ha kickat dojjan ur led mot den gnistande metallic lacken togs förnuftet till slut över och  telefontid fick i stället ställa sej först på schemat.

Katjing och vips så va man under broarna igen.

2 halvblod av kombinationen grekiskt/polskt band gör dagens insatts i upp plock och över psykologiskt slitsamt kokande av mitchi fara. " DAGENS HISSA " . Får blir till att göra en Emil i Lönneberga flagg hissning vid veckoslutet.

Tackar & Bockar.

Efter dom flertalet timmar bakom ratten och dom få timmar till arbete är korp kroppen i nå liknande strejkläge så den rosa bingen är mer magnifik än evvä! Inbäddad av Div ting och väl insyltad i S Lappen får klockslaget 2000 bli gongongidongen för kvällen..

Ja viker av en Rosa Binge Dänga som vanligt efter denna fana till dagdrag. Episka TSOOL med The passover

M.M.K

Överlev!



Ghetto Style

WakawaKa. . OoHh yes till kvälls ära.
Dagen bjöd till det med premiär av packa black variant av G vägar för första gg ever i 85a livet. Det levde upp till mina förväntningarna att det är precis så boOrande det ser ut att vara som när andra skapande sapiens gör det.

Well well. .

85av85 Ikea blad över en kväll utan skottlossning i hoodsen Noll8. För övrigt sjukt Farchande över hur pass många paraboler en zigge family kan bomba upp på sina 1.5kvadrat av balkongyta, Varav ena käkfarar längan hade riggat upp ett antal av 72st på ett lägenhetsantal av 18.

Nåväl. .

8livet i nuläget av statusuppd ligger på inväntan av onsdags sömnen. Helgvibbar börja kännas vid mot en färdig Wörk week. Till råga på det att helgen ligger oss knegare nårinpå bjuder ett st Janne på en magnifik fest dänga så här lill lördag till ära som det så fint kalls i alkis träsket. Ni freaks som ligger inne på 850 sound kan ju bortse från denna episka dänga.

Överlev



Notion

Nyborstade gaddar och ett stycke nyligt inlagd nirv och helt plötsligt har denna tisdags eeeeeve gått och blivit en njutningsfest för mej och lappen i den röda holken. Bingen är troligen skönare än någonsin, DVS, om man bortser ifrån all leftovers den f.d. Goliatspindeln lämnade efter sej efter att ett stycke Enbergare gått lös för att den slagit sej till ro i fel säng av holken.

Ajaa lite MonGoliat regn har ingen dött av. . . 

Morgon passet på Svett & Möda blir till att spendera värdefulla work Hs i Husby Qvarren med läderpiskande colleg av den stressigt svarta mosen typen! Bita i rödläppen och trycka på klick knappen för FW. Kave

Övrig status.
x De La Förkylning
x Miss My Kimsikim
x HelgFeeber

Tisdagsdängan blir till att damma av en liten halv borttappad mystik grupp med många fina drivna frammåtbackande hippsters. Kings Of Leon - Notion

Överlev



Gubbhäng

Diddeligiggelidigg. Yes veckan nådde till sist sitt slut efter 2 dygnsprognoser i Big City Life noll8a.! Väl hemkommen till aparten på fd B torget togs man emot av 44stycken makaroner med tillhörande välsmakande baconSåS. Kimsen är bra GoOo =)

Finns ingen tanke bakom utlägget ikväll utan jag gör detta i ren psyk terapi efter att Röda kärran vägrade lämna p-parken för att bli omhändertagen av 2 stycke mer händiga nävar än sin ägare.!
Sjukt bra terratattitipi det här med överlevnads blogg-

Drog en runta av typen häng gubbe i ensamheten - - - - - - )



Jag vann ! 5av5 toast

Helgen till ära blir vrierande
T-Eeve - Rulle - Gaddborst - Sleep mode
Fredda - Bil bärande - Bli Lämnad - Blågården - Rigga - Match på Vallen - Blågårn - Grill - Lir slir
Lörra - Peppa rally - Torget - Invänta maka!
Söndra - Heligt

mer Exiting än detta blir det inte. bjuder in på lite öronpiller mot T kvällen till ära.
Ha en fanatiskt implantatisk rellydell helg!

Överlev


B Ops 2

Fö fän driven vecka av 2 plågsamma dagar av arbete varav 1 = check och morgondagens sista pass är snart till handa! Pysselboken ryker av tillstånds skrivande inför SCWC en eeve like detta. Samtidigt som kroppsroten gräver sej in i det djupa xBOX träsket över den mest Episka Neews Ever.

MW i all ära med svarta OPs 2 lär bli de mest Episka Game evve!

Kvällsmyset i holkbingen resulterar i att jag bidrar er med kommande helgs mest söndernötande smurfhit.

Överlev



RSS 2.0