Pingvin Dans

Dagen till ära startade till en början med ett bemötande av redigt morgon sken i ansiktet, Men som i allt annat kan skenet även det bedra oss Jobbknektar! Kanske va det regnadansen våra kommunala pingvinarbetare utövade efter att dom rullat ner för lerslänten med inslag av både kärra och ca 10 SE Pallar! Denna så kallade stämningshöjjare  skulle efter en cirkus 6h pass förvandlats från ett rent kärt minne till ett Regn De La Monsun!

Fett O Nice

Kvällen i kojjan lyxas självklart till med en chirre pöse med lite lätt grill! Jag anser mej själv vara extra förtjänt av ev den efter Pingvindansens Påslag

Kväll som det är lobbar jag en tåpajjare med en uppåttjack för att fira av onsdagen!

Överlev.

Ps. Miss my Kimsikim



Beast befor Beauty

Ding Ding Ding och ännu en Tisdag i livet passerad! Tiden i Riksten går emot sitt slut och nya solskens dagar väntar mej på nyare marker i staden noll8a. Tisdags kvällen i all ära bedrivs av att fånga upp lite roliga puckar på siten blåblocket samtidigt som man spretar in lite reglar i sketch appen!

Dök på ett litet klipp när jag gick vilse i cybervärlden som man satt och läskade sej ganska rejält till!
(Film Nedan)

Av egen hög person som man är har jag alltid fått höra att jag ligger inne på lite dömmande sidor som berör andra Kroplys i min omgivning. Men ärligt talat kan man ju dra lite nätta gränser över vart & vilka man får dömma, för i ärlighetens namn om jag nu skulle se mej själv som en fadersgestalt för att leka med tankarna lite, Skulle jag inte direkt hissa upp min egen i flaggans topp och jag hade en fotsuledrivande gatunötare med blicken mot helvetet mitt ibland världens alla människor!

För i Helvete Sträck på er !

Däremot att dömma ut en människa i Balou Figur som stänker ner fillingarna för att man säger hej är ju lite i upp slash ned världen! Hejja igen och sträck saten ett par nya fillingar!

Avund på en stekare har jag aldrig kännt men fan alltså vad jag skulle byta bort mitt liv i spillgravarna för få uppleva den här snubbens resa till Skyarna! Blick Ner
 
Överlev!




Bloggtråk / Wakeup

Intresset med blogg uppar under den gångna helgen har inte direkt gått upp i min prio lista, varav den dystra stämmning jag lämnade bakom mej sen senaste blogguppen! Nu har en Ny start på veckan fallit oss Homo Sapiens till handa vilket vi inte ska släpa läppen i backen över!

Sorg pga avskriven maskinist är inget jag kännt av under dagen vilket bidrar till 88av63 möjliga popups!

Dagen i all ära myste på ganska glänsande under mina aktiva timmar på Rikstens Arbetsplats, Proppat lite frigg, Dammat av spaden och hängt över några visa ord tilsammans med p1 & p2. Efter att lyssnat på 2 erfarna Raggarballar har mina tankar mer gått från att köpa en sprillans r1 till att skaffa sej en fläskig raggarkärra från sent 50tal! Dock kom det som en smäll på käften att min ekonomiska sida inte kommer ha råd att täcka upp mina tillkommande nya Extremt Viktiga tillbehör som 44kg blylliskräm och en sliskig vit arselkam varav saknaden av 88 kammar inte spelar någon roll!

Nog om detta.

Ny start på veckan Bjuds på en Wake Up Dänga av Lmfao


Överlev!



Delfinkaos!

Ja alltså under mina snart levda 27 bastun så har man ju alltid fått höra att Delfiner skall vara ett utav dom djur som skall höra till den smartare delen av skalan! Men allvarligt talat, när runda 30 delfiner strandsätter sej själva börjar man fundera. Jag vill ju mena vad tänker man som djur när man ligger ett antal metrar efter dom andra i skalan och dom helt plötsligt drar en frivolt med inslag av dubbel mollbergare inslag av peak för att dom har blåst i en 50 knyck rätt in på badstranden.
Jo - En för alla - Alla för en (och där ligger dom till slut och sprattlar i hopp om att vi djurälskare som vi är till människor skall behöva offra våra ömma tår för att rädda er)

"Delfiner - Skärp till er"

Onsdagen = Check. Smutt wetter som lättat dagen, plus 10 tummar för sista dagen med mindre genuin maskininst som tryckt mina nerver dom senaste veckorna!

Som vanligt hänger man stolt i Rosa Bingen så här sista natten i under broarnas stad, Ritningsskapande / Music in pluggs som i sin vanliga ordning! Sänker er ett skepp med en liten Oldie som lättar på trycker så här mitti weeeken! Ingen kan göra det bättre än Morrissey Himself!

Miss My Bun!

Överlev!




Cyborg 009

En bakåt rullande Tisdag i Staden utan hjärta kan behöva en ca 8 troll upp så här en rosa binge kväll.
Efter att ha lyssnat på Gammelgalla i 12 öronbedövande timmar känner jag det är dags att rella lite i ensamheten unde täcket. 

Dukar in öronplaggsen och vevar igång playlist Wake2usen12 samtidigt som man hjärnskrynklar sej själv över lite söndernötta filmer man tuggade som barn!

Tänker inte bre ut mej mer ikväll men jag bidrar lite episka högljus ur Cyborg 009 som va min krigare som ung. Jag vet jag va jävligt hård redan då!

Överlev



 


SkogsMulle

Dagen i Riksten bjöds på en starkt värmande morgonsol som till och med fick MECA bilen att glänsa! Väl efter en lyckad HLL mugg med episkt kaffe med en Ahlen bröd skiva med Isbörnens Kaviar på sidan av kunde man inte önska sej en bättre start på veckan!

Väl påklädd och dörren ut i friska luften skulle fall på plats föll humöret från öga till smalben på ett tal av ca 4minuters gångtid! Detta till så kallade episka Måndagsmorgen hade helt plötsligt  förvandlats från att vara en av dom härligaste mornar på länge till att drabbats av nå liknande Vostok oväder norröver som innebar vindar i toppskala med inslag av ansikts piskande monster snöflingor!

Detta innebar att man i sina glansigaste form gick in i nå liknande SkogsMulle dvala och letade reda på bästa, närmsta gran som fick bli mitt skedsällskap de resterande timmarna av arbetsdagen! Tack Moskolan för allt ni lärt mej av Mulleskolan som så pass har format mej till den Perfekta Individ jag är idag!

Nu blir det rosa Locktight över ögonen men bidrar en Uppfriskande Innanpassad måndags klipp så här eeeven till ära!

Överlev


Tacos Kaliber

I vanlig ordning uppstigning vid kl 8 slaget, rasta Enzo över en liten längre promenad som resulterade i 2 bajspåsar kortare i lager! Väl hemma och efter några timmar i soffan med min duo över lite Spartacus/Vampire häng, vart till slut klockslaget dags igen för runda 2 med en vandring av en typ utav den längre varianten! Även här 2-0 Enzo.

Väl tillbaka i muminhuset unnade jag och kim oss lite chirre med inslag av en snutt av CoD lir med vapendragaren till bror på andra sidan nätet! Allt detta just för att dämpa ner den smärta våra mindre fasta rövar dragit på sej över den Långa Vandringen tillsammans! 

Rövsmärta är det mycket väl värt för vem vill inte ha den perfekta bech buttèn till den inte så långt borta Sommartiden!

Ikväll nalkas Night feever på Backhassel med en typ av galen kombiation av ett stycke hemkommen Nerstettare tillsammans med den mindre Polack Alkohliserade Individen Simon Skavjsö! Från mej mindre alla, Till er mer alla en Riktigt trevlig Kvälls EvvEEEe

Överlev!



Broken Burger

Äntligen landat hockey baljan i soffan på köpmantorget!
Efter en liknande x10 hour speedomtre brändes veckan av på en stående 5öres mynta!
Självklart hänger inte läpparna för det utan i stället sitter man här och klurar lite över veckans gång med en liten typ av mer belåten min!

Tänker inte sitta här och bre ut mej allt för mycket ikväll utan se ni till att bränna eran dyrbara tid på nå nyttigare än att slänga minutrar på mina patetiska Bloggologg läggins!

Men nu när ni ändå är här såkan ni lika gärna offra 3 plus någon halva åt en episk musikribba skapad av "som innan" Broken Bells!  



Pingvin Onsdag!

Natten till idag vart ju lite utav en mystiskt halvkonstig natt. Lite halvdimmiga minnen av drömmen som skapades i min hjärna under natten minns jag i vilket fall att jag va jagad av smurfar i någon liknande halv tecknad variant av byhåla. Räddningen efter några minuter av löpande skedde till sist av Mumin Pappa själv i all ära. Efter en tid med att ha skutit ner några så tydligt infekterade blods smurfar med nå typ utav Disney rifle, fattade till sist mina ögon att det va dagst att glömma det här och kliva upp för att starta upp dagen!

Dagens timmar på jobbet finns inte så mycket att berätta om bortsett från min uppenbarelse kl 13.05! Jag sitter där och ska bre mej min klockan ett macka när jag så plötsligt kommer på mej själv, jag har ju alltid sett mej själv som en typ utav mjukis kille, men plötsligt sitter jag där och brer mej en hård macka? och vips så har jag helt plötsligt gått och blivit en av världens hårdaste snubbe! COOLT

Måste även hylla Rikstens 3 komunala Pingvin arbetare Siso, Isto & ?. I nå lyxigare variant av varsel kläder vankar dom omkring på arbetsplaten och tejpar ihop lite trasig vindskydds plast och håller rent efter alla grisiga snickare och betongare! Utan en fläck på kläderna och en aning vilsna bara svävar dom omkring där i Riksten som dom vorde dom mest själs lösa i världshistorien!

I morgon = Torsdag = Reunion la Kim/Enzo 5av5 Humlor

Ja varför inte knäppa till er en liten halvt inplanterad dänga så här på Onsdags Eeveen!
Överlev !



Dalen Deg

Lucky Luke start på veckan för att man redan har dragit av halva jobb bördan! 5/5 Smultron skuggor. Kvällen till ära bjuds på lite stalkning av folks FB sites och snoka runt på Spotta i musiken för att frächa till lite lite nya jäsiga dängs inför 35an milen på torsdag!

Trycket inför SCWS börjar nalkas så tuch plattan glöder i Sketch programmet över skapandet av 2x Fun Box Rain
 Bow. Dom på söndag om jobbet skall ha varit hel i onödan eller att man i själva verket lyckats placerat sej 5 steg före!

Hivar åt er en liten Mumin pappa inför era sönderalkade kommande helg!

Fin jävla bit as k.e sa´s´s´s´s
Överlev!


Strössel sömn !

Fick en fin måndags start med viva la kärleks not på bilrutan i måndags morgon av min bättre halva!

Väl efter en väl passerad arbetsdag och klivet ner i den rosa bingen för att lyxa till måndags kvällen det lilla extra, förstörs hela kvällen av ett bemötande av iskall bod med tillhörande strömlös el!

Efter att var och varannan kvarting bestått av att springa ut i kvällskylan i bara kallingar slog klockan till slut törnrosa tid ! Vilket bara va till att koppla bort real tid och lägga fokus på morgonens smäll av kyla vid wake up time!

Morgons status.
Ström - negativt
Kyla - 5-10 celsius
Humör - 10 åt fel håll

Tisdagen tickar på i full frulle rulle. Kanske bidrar en Enbergar update à few timmar öster ! Hei


Feta Ungar med Stolta Föräldrar!

Allvarligt. .
Jag och kim myste iväg på Coop Forum för att komplettera kylskåpet inför dagen och kvällens föda! Väl inne på affären flyter allt på som en dans på solrosor mellan alla utrymmen av matvaror! Stolt som man är över att ha fyndat en billig kött bit fattar jag beslutet att lyxa till Lördagskvällen med en härlig liten påse av sötsaker!

Helt om & Kust tagen mot Godishaket!

När man väl rundar sista hörnet av matstaplar förvandlas mitt nöjda leende till en typ utav mer besviken min! Där bland allt lösgodis står alltså ungeför en 10-15 ungar med tillhörande nöjda föräldrar! Ena ungen fetare än den andra, Ena ungen fulare & äckligare än den andra, och ja de här skulle jag kunna bre på hur länge som hellst så jag nöjer mej här med att ni själva får brainstorma er till reste av mina tankar!

En sak till som STÖR mej så oerhört jävla mycket - Kan alla Föräldrar bara släppa ned garden över stoltheten över sina ungar! Jag lovar er - Ni har inte dom sötaste Ungarna - Ni har inte dom absolut bästa ungarna - Och som ovanstående nöjer jag mej här för här skulle jag kunna fälla hur många meningar som hellst! Ni går omrking som ni vore på nå liknande Mansion bara för att ni har en fet unge bredvid er som ni så stolt tror att varenda en som en annan vore så stört förälskad i . ! Vill ni skryta över ungen så ta och sätt er på nå jävla avdankat tant fik, Jag är på Coop för att handla mat och inte gå omkring och tänka tanken att bara sopa bort bena på varenda unge som står mej i vägen!

Så efter att ha stått där i ungeför 12 bortkastade minuter i väntan på att få plocka min Lördagspåse som tar mej ca 40 sek att skrapa ihop togs beslutet att släppa dom ADHD tankar man låg inne på över att i stället bege sej över till BH i stället!

Och snälla - Är det bara så att ni måste ha en fet unge! Se då för i helvete till att han liknar Halebop Ungen för han kickar ju mera ASS an alla ungar på hela jorden!


The River / Spartacus Vengeance

Torsdagen brändes ju på i 3hudra blås så fattar den med några små fraser av ord här om någon mot för modan ens skulle bry sej om vad min Torsdags innehöll!
Myste iväg till jobbet-Koffein Boost De La Gevalia-Jobb-Föda-Jobb-Snabb femma av värmande påtår-jobb-E4norr-Köpmantorget!
När kvällen började krypa på gled Janabyn förbi en snabbis och vi vände upp och ner och körde lite onödiga ordbyten, men det är ju ändå den sociala biten män som vi prioriterar!
Efter besöket myste jag och smulan på torsdagskvällen över lite Episkt serietittande av den brualt bra Serien THE RIVER! Popcornskålen på Sidan av så klart!

Bingen!

Fredag!
Vaknade av att Hästälskaren till Sambo klev upp ur bingen kl 08 för att rensa boxarna på hästar och hiva bort den avföring hästarna tryckt ur sej under kvällen bakom lås & bom! Vilket resulterade i lite telefonsällskap fram tills att en liten råtta prasslade till några fötter bredvid!
Enzo så klart.
Varav bidrog till att hiva på sej mysplagget till onepiece, dunka på sej Dollar vantarna och presse ner Dosorna i Uggsen över en morgon prommis lagomt till Kimmen kom hem igen!

Nu har kvällen kommit oss alla till handa och lite matlagning drevs igång på Köpmantorget! Trots efter maten svettningar skall detta självklart pressas ned med lite chokladpudding med lite färskt infrysta ICA Ahlén Hallon!

Nu inväntas klockslaget 22.00 för även lite Seriekik på tv6 där den mesta fantstiska serien Spartacus Vengeance äntligen har dragit igång igen! 5av5 getingar!





Week update!

För att fatta min Super Ted vecka kort!

Tisdag
Jobb - något vassare än måndagsstarten med bättre start kaffe och mindre jakt! Plus i kanten för kortdag!

After work - Vidgade mina vyer och dunkade till Älvsjö för allt för sjön mässa (som även va min första mässa med snart 27 år i bagaget!) trevligt sällskap av min R2D2 Jonas !

Onsdag
Work - Eftet 11h i Tullinge storm , snudd på orkan styrka fick jag nog och mata bilen till holken för binge mys!

After work - Matat ritningar och räknat virkes kostnader för åt minstone 41år & 23 dygn fram i tiden!

Dagen i ära! Update tonight!


Termos Grogg

En måndag är väll knappast något man omfamnar med stängda dörrar, pittstop statoil kl nolltrenollnoll över sprötans bryggt kaffe samt 95a oktan på sidan av sen full rulle mot WORK!
En känsla som är svår att lägga haken runt att förklara!

Skit samma!

Dagen äntligen passad!
Lärdom - Ingen
Irritationsobjekt - Pass
Hälsa - Måttligt uppi

Rosa bingen bjöd ikväll på sms tjatt samt irritationsmoment ala dator fri spel!
Efter 3,4miljarder Judas konstaterade jag att jag måste byta till Apple!

Vill även passa på att hissa My Cock Indianerna!

Till alla trasiga traktjobbare som en själv hivar jag åt er en lite fin musik rulle av OkGo som bevis på att folk troligtvist har snäppet roligare på jobbet än vad vi har!

Överlev


2012-03-04

Dagens start bjöds på en påhälsning av kärleksparet från hasselbackarna! Tumme upp för Idahs fantastiskt goda påse av sötsaker! Efter dom suttit och ruttnat i våran soffa under en timmes tid kom Idah på att va det inte något vi skulle göra i dag? Jo just det, städning av hasselbacks potatis stugan. Som en avlöning drog paret på sej dosor och jackor och besöket va nu ett minne blott!

I dag sägs det även vara den 4mars. Vilket betyder att jag och min bättre hälft stått ut med varandra i ett fantastiskt år tillsammans! Vilket självklart mystes till rejält över en brak måltid av flådigt hemlagade burgare med tillhörande frittade pommes och zero cola och dagen va fulländad!

Kim Engman du är helt fantastisk! L U


Saturday Jump

Morgonen revs igång med en magnifik solskensprommis med mina 2 smulor Kim & Enzo. Efter att ha varvat hela staden togs beslutet att väcka Hasselbackarnas Nerra & Idah över några magiska koppar nybryggat kaffe och utbyten av välvalda ord!

Efter att ha varvat ner pulsen i soffan under några timmar så togs beslutet att slå ihop oss över en par middag med redig hälsinge middag av Falukorv med kominationer av paprika mix och spagetti flux. efter några snabba minutrar vart till slut våra säckar belåtna! 

Sitter just nu och driver bort timmar framför melodifestivalen som självklar totalt sönderrings av Jämtlänningar som bara måsta ha med sina raggarkammare till sångare Tip Top el vad fan dom nu hette!

Nu nalkas det rulle med smulan, sen blir det nattreunion med nerra/idah över något spännande drag!

Överlev


RSS 2.0