The River / Spartacus Vengeance

Torsdagen brändes ju på i 3hudra blås så fattar den med några små fraser av ord här om någon mot för modan ens skulle bry sej om vad min Torsdags innehöll!
Myste iväg till jobbet-Koffein Boost De La Gevalia-Jobb-Föda-Jobb-Snabb femma av värmande påtår-jobb-E4norr-Köpmantorget!
När kvällen började krypa på gled Janabyn förbi en snabbis och vi vände upp och ner och körde lite onödiga ordbyten, men det är ju ändå den sociala biten män som vi prioriterar!
Efter besöket myste jag och smulan på torsdagskvällen över lite Episkt serietittande av den brualt bra Serien THE RIVER! Popcornskålen på Sidan av så klart!

Bingen!

Fredag!
Vaknade av att Hästälskaren till Sambo klev upp ur bingen kl 08 för att rensa boxarna på hästar och hiva bort den avföring hästarna tryckt ur sej under kvällen bakom lås & bom! Vilket resulterade i lite telefonsällskap fram tills att en liten råtta prasslade till några fötter bredvid!
Enzo så klart.
Varav bidrog till att hiva på sej mysplagget till onepiece, dunka på sej Dollar vantarna och presse ner Dosorna i Uggsen över en morgon prommis lagomt till Kimmen kom hem igen!

Nu har kvällen kommit oss alla till handa och lite matlagning drevs igång på Köpmantorget! Trots efter maten svettningar skall detta självklart pressas ned med lite chokladpudding med lite färskt infrysta ICA Ahlén Hallon!

Nu inväntas klockslaget 22.00 för även lite Seriekik på tv6 där den mesta fantstiska serien Spartacus Vengeance äntligen har dragit igång igen! 5av5 getingar!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0