Morgon Kvirre

Oh yes ett stycke nyligt öppnade ögon har fallit sej på plats i soffläge och lite häng framför lappen fick bli morgonstarten av denna dag. Tog mitt sämsta beslut ever och signa in på FB siten över att lukka runt lite för att se vad alla andra kroplys kommer spendera sina timmar på till denna Lördags dag som det så härligt har blivit!

Väl inne på FB siten och klicket till Omvärlden va gjort dröjjer det inte lång tid till att mitt fantastiska lugn jag byggt upp under veckans slut gått över till ett rent hat över folks Updates till viss del av min kära Vänskaps lista.
Efter att ha skrollat ner några steg på listan insåg jag att nu får det fan vara nog!

Dags att Rensa vänner.
För i ärlighetens tecken är jag så stört less på er som . . . !

¤
Konstant lägger ut ca 300 bilder om dagen på era kära barn eller gulliga husdjur som ni så glatt vill skryta över! Skryt är något jag passerat och irritation står mej i stället till handa! Bort . . . . !

¤
Politiknissar - Nu är de ju inte politiken som står på listan så dessa UD klarar man sej från i hopp på några dygnt till! Men finns det nå mer störande när ni sitter och skriver något i politikens tecken som ni helt ärligt inte har en susning till om vad det igenterligen bygger på? Brinn . . . !

¤
Och snälla ni par som ligger inne på pilar av kärlekens färg . . ! Måste man skriva 23 inlägg i timmen på partners Wall att man Saknar / Älskar, Han / Henne? Cyberkärlek kan ni fan hålla för er själv på nå avdankad Skunk site där jag slipper se skiten varje gg man ska logga in och rota . . . !

¤
Sen gjorde ju FB det största misstaget ever och inskaffade InChekKning i systemet. Ärligt talat jag skiter i vart folk håller hus . . . !

Pust.

Näe nog om detta. På schemat =
Matbit - Damma av Fotbollspjuxen för Comeback på Solrosen IP - Lugnt ner sej - Föda - Game De la Blågårn med tillhörande trevligt sällskap!

Hivar åt er FB hängare en Episk låt by Bloodhound gang !

Överlev



Tallkobbar HIT . . !

Hej omvärlden.

Onsdagen till ära har i mina gångna timmar ifrån uppsittning fram till nutid inte skapat några större getinbyllor! Goat sej i City solen över ett par gräsfrön tillsammans med fiskars kratta De La 70´s över lite skapande av plattmarker av gröna ängar.

Men efter att ha halkat på en 1000 brunnar och det magiska vädret förandlats till nå typ utav Trönö väder tog jag mitt bästa beslut under den gångna veckan - Dags att vända skosnören mot Rosa Bingen!

Kvällen till ära blir till att göra en Axel, Det innebär att man har ungeför en 174st flikar av internetsidor uppe i fältet på webbläsaren, där bläddrar man runt lite i sökande av nå sjukt konstiga Einstein Nabbisar som man kan sitta och läska sej över ;)

Näe i tecken av allvar.. HUR JÄVLA MAGISKT är det inte att världens bästa grupp äntligen hoppat ur frysboxen och skapar ett nytt BumBum till 12 då! Lätt värt 67 ÖB reklamer. THE HIVES kommer alltid RuleA svenska folkets hjärtan.






Eller hur . . Episk satans DängA

Näe mina undersåtar detta har redan gått för långt känner jag, dags att lägga tid på annat trams! Trevlig kväll dhå Tellus vandaler!

Överlev

Dra på TRISSo!

Dåligt med uppisar på ett tag och det beror helt ärligt på att jag inte har orkat eller för att jag troligen haft mer värdefulla minutrar att spendera till annat! Men nu när dötiden i Röda holken är tebax så kan jag lika gärna slänga in några värdefulla fraser här i min älskvärda BLOGG!

Jag vet inte varför jag fallit in i det sk. bloggologg träsket, kanske för att jag är en liten halft patetisk homosapiens med ett mindre fartfyllt 08a life. Eller kanske för att jag rent av ville ha en Perfekt Smakfull, Livnärd och Episk blogg där jag själv skiriver vad allt min själ vill ha ut i fraser av ord! Även + i kanten för att man alltid gillar det som står skrivet när man går in och läser dyngan!
 
Tobbe heter jag - Jag har en blogg & jag står fört.

Dagens Läsk måste ju ändå vara Triss mamman historien där ett blodsband mellan Mor & Dotter tar död på en familjerelaton över en vinst på en triss lott som båda utger sej för att ha köpt!
Jag vill ju mena vem skulle inte göra vad som helst för pengar?

Mor & Dotter = För i Helvete ta ett glas nattvad i röd nyans och vakna upp för i Helvete.

Näe . . nog för kvällens Comeback av blogginloggning känner jag! En Tisdags EeEve like this kommer jag kväva er med ett sannt rivjärn som knäcker någon nöt och få lök.. Go Alone - Hell or Highwater

Överlev



Vecko Reeech!

Lördagen i all ära!

Tanken vid att Pressa hel kväll på hasselbackarna under Inflyttning/Födelse skiva blev lite av en annan variant än vad planerna sade när mina ögon öppnades på lördags morgonen! Ett Rogivande samtal från en gammal kär vapendragare vid kallelse Foffe gav mej en spruta genom luren och berättade att bilen börjat rulla E4norr med Inställd Rutt visare mot S-hamn!

Detta kom att visa sej bli en helt annan variant av kvälls planering efter att vissa band inte va tillräckligt starka för en total uppslutning! Så Jag och festfixaren Till älskling fick göra en snabb vistelse på Hasselbackarna för att gratulera våra episka vänner där under "Vad jag tycker ett Rogivande Homeparty som Min Bästa Kim Annordnat under 2v´s Tid" för att sedan vända sulorna tillbaka hem till Torget där jag efterlämnat min krigare! 

Trots att jag kände ett litet svek mot gänget på Backen va jag ändå tvungen att Prioritera en kär vänn man knappt känner igen mellan årens gång!

* Tips - Till Anonymus som ignorerat insamling till Världsparet på Backen
Att höra av sej och säga att man inte vill bidra eller tex ej har råd är lika Med ett Klart Godkännande!
Men att stampa in mitt i Homepartyt med tomma fickor glidandes på en räkmacka är lika med  En fet Spark i huve!
(Detta är självklart glömt / Som ovanstående är detta bara ett Tpis)

Söndag.
En burk feta - Sibylla - Kycklinglår m ris - Fet Godispåse med Rullkik - Bakis mys!
Episkt

Mån-Ons
Drog på nya marker vid hållplats Olofsson Bil i Brandbergen! Kantstensmys och lite plickplock av efterblivna leftovers av stålidioter med inslag av Potthåls-sågning stod på schemat resten av denna korta vecka!

I x2000 fart är nu Soffläget på Torget intaget och Humöret på topp efter en avslutad vecka! 
Att få återse sin bättre hälft efter några ensamma nätter i Rosa Bingen är ju mer än vad man kan beskriva med rena ord! Fan vad jag har träffat rätt i Kärleken! Trots att min sula är rosenrasande över att någon dåårk gått in på våran tvätt tid är du ändå Kim Bäst i Världen!

Driver på er Veckans mest Spelade Dänga!







RSS 2.0