Sista natten

Nu har man äntligen bännt av veckans 3 av 4 arbetsdagar och sista natten i staden 08 har kommit till hand! 
När väl arbetspasset va avklarat fick jag den briljanta iden att ringa en av mina extremt fotbollsintresserade pals men samma vackra namn som mej själv, för att glo lite fotboll mellan Kroatien - Sverige som slutade i succe efter en seger med 3mål mot 1.

I morgon blir det hemfärd och som vanligt kommer min torsdag enbart bestå av en satans massa soffmys med mina 2 kelgrisar Enzo & Kim som är saknade efter mina 3 nätter ensam i skräckens stad! 5 av 5 gafflar för Torsdag!

Innan Ögonsläck driver jag igång en lite smygare som alltid funkar så här minuterna innan Onsdags sömnen!
Överlev!


Plaskigt Torr Tisdag

Vissa dagar är bättre, Vissa dagar känns sämre.
Dagen blev en smula av bägge!
Efter att ha släpar skosulorna i lera under ett 12timmars pass på jobbet är det ju alltid en smula lyckans ost att få hiva ner kroppen under 1 rosa täcke och leka kurragömma med sej själv under en 5-6kuddar!

Dagen till ära råkade ju av en ren händelsa vara en Tisdag så självklar bjöds det på semlor för fulla muggar på jobbet! Efter att Arbetsledaren gått och skrytit om att lyxa till det med hemlagade Ture Sventon Temlor under en veckas tid sågs ju självklart den här TisdagsTemlan som något extra att se fram emot.
Besvikelsen kom ju självklart som en smäll på käften redan 06.05 i morse när bekräftelsen kom att Coop Forum hade slutat med temmelbrödet, så där stod i stället 4st torra Statoil Semlor med nå liknande vitt kladd i mitten och tisdagen va ett faktum! 

I övrigt verkar det som att min sk. grävmaskinist har åkt på nå liknande grabb PMS eller så har han bara fått nog av 1st underbar Enbergare! Jag vill ju mena att få jobba med en grävmaskinist som ska ha enligt papperen en 30 års erfarenhet av yrket måste ju vara en ära!
Ett tips till alla yrkes folk! Bortse från vad papperen säger och sätt personen på prov innan ni höjer den satan till skyarna.

Men nu väl inbakad i täcken och kuddar vänder vi det sista som är kvar av den här Tisdagen till något mer positivt! Här har ni en fin Bit av Dream Theater att lyxa till Tisdagskvällen det lilla extra med!

Överlev!


Måndags Tuss!

Äntligen är måndagen över!
Efter att ha skitat ner kroppen med en gnutta svett och smutsig lera över en dag i spillgravarna är nu äntligen veckans rivstart avklarad!

"Smack in i Duschen och ett Hopp ner i Bingen"

Kvällen till ära bjuder på lite tecknat skapande till wakeaholicsbloggen, samt lite finslipning ev mina episka Spotta musik i listor programmet! Råkade dyka över en halv snaskig Dänga skapad ev Everlast för ca 2min sen som jag tycker ni ska lägga ned några värdefulla minuter till att bedöva era känsliga öron med!
 



Nu ryker synen tills i morgon över några timmars törnrosasömn!
Passar även på att slänga iväg några feta blöta pussar till Mitt hjärta där hemma! Lav Ya

Överlev

 


Lördags Mys med Inslag Av Nightfever Reunion

Efter en smutt dag med bänkskive riggning på hasselbackpotatis stigen, är man tillbaka i lyan och glor på nå budget fotbollsmatch på tv 3. (Boltic - Chelsea) Enzo tycker som mej att matchen är mindre Intressant:)

(bifogar som det så fint heter en fin bild här nedan)

Efter många OM och några färre MEN tog jag och min bättre hälf beslutet att vända skotsulorna uppått genom att joina vårt kära crew på hasselbackarnas potatisstig!

Gött kärt folk, vem vet, våra stigar kanske binds samman ikväll! Annars ha en underbart uppsläckt innesittar kväll!


Torsdag : Enzo's

Efter en måndag-torsdag med hårt slit av arbete har man äntligen landat på plats hemma i soffan på köpmantorget!

Kvällens heder kommer jag ägna till våran helt magnifika hund Enzo, som haft en hård dag hos veterinären Under narkos för ryckande av 10 små gaddar pga av inflammation i tandköttet!
Trots att ögonlocken håller på att falla ihop vägrar våran stridsmaskin att lägga sej ned och koppla av!

Extra Kärlek till bästa Kim & Enzo som haft några tunga dygn under denna slitsamma vecka!

Strax bär vi av mot sibylla för en fet burgare så att paltkomat hinner sätta sej inför kvällens seriekik av The River!


Stuck In The Sound

GiggeliGiggeli..!.!
Efter en tung vecka med mycket Negativitet ifrån min sida petar vi nu det åt sidan och fräser på med blickarna inför kommande helg! Råkade dyka på en lite halv lurkig låt under dagen som lär nötas sönder rejält under kommande sommar!

Rätt in i Wake2usen12 listan kommer här sommarens hetaste låt.! 

Peace



 


Tisdags Temla

När man väl har lyckats bränna av en av veckans tyngsta dag nämligen måndag. Så hoppas man väll ändå att man skall vakna upp med en liten glimt av hopp på fortsättningen av veckan! Dock går det ungefär 5 min innan väckarklockan skall slå till att inse att den värsta dagen på veckan precis skall till att börja!
I ren protest till att vakna kliver man upp i sömnen och uträttar sina morgon rutiner som innefattar varmköra bilen, Borsta ren gaddarna från nattens snirva, till att sätta sej bakom ratten och ta riktning mot jobbet! efter att ha somnat till bakom ratten en 20 gånger och väl parkat kärran på arbetsplatsen är det nu dags att vakna!

I ett liknande zombie läge är det nu dags att gå ut för att se ut att göra nytta i 2.5 h tills uret slagit till för 9 rast och dags för dagens första föda! Man hinner knappt in med första matbiten från lådan in i käften innan klocksatan skriker till att det är dags att gå ut!

Nu är det bara att härda ut! 3.5h jobb till nästa rast ! Efter att ha skottat några skyfflar sandkorn och tryckt ner skiten med lite pipes och en hyrpadda från HLL är det nu dags att kräla sej in för
1 rast!

Helt plötsligt är jag med om veckans första och troligen enda uppenbarelse! Perfekt utställd på bordet står denna fantastiska semla från Alimenta Konditori med en varm kopp gevalia kaffe bredvid!

All heder åt Reg Master för veckans uppåttjack


E4 Söder

Man river igång måndagen genom att veva upp ögonen när alarmet slår till vid ett klockslag av 02:55. Men raska steg mot skithuset uträttar man alla ärenden en natt start som detta behöver! Vart efter man dammar av sina välbevarade matlådor i frysen så födan täcker till torsdagens hemgång! Sen ut i en Lagomt frossig bil som samlat snö och is i 3 underbara vinter dygn!

Därefter börjar man slänga kurs mot våran omtalade 08 stad. Det dröjer inte många mil innan det lugn man byggt upp under helgen börjar förvandla sej till ett hat och ilska mot alla förbannade bilister som rör sej längst med vägarna! Jag fattar inte. Hur jävla svårt ska det vara att hålla samma fart i längre än 200 m, istället gör man en omkörning i 240 blås, slår på en tvärnit ner till 70 för att en perfekt bilist som en själv måste pallnita för att inte skicka upp nosen i era feta bil arslen!
Och inte nog med det har vi dessa satar som tydligen måste ha så mycket lampor och extraljus på sin bil att dom själva skulle kunna ge helvetet själv en ljusglimt! Deras värsta sekunder på vägen måste vara när jag passerar dom med mina volvo 850 original lyktor som knappt lyser upp 3kvadrat meter framför mej, för då måste dom släcka sina extrema extra lyktor på deras bilar till vanligt ljus och helt plötsligt verkar dom inte kunna se ett smack! I ren panik verkar det som att man trots har en 1-200 meter kvar innan jag ens har hunnit komma förbi så bara måste dom kräma på allt vad fan deras lyktor ligger inne på i watt kraft för att totalt bränna sönder min lilla gula fläck jag har kvar i ögonen!

Gott folk gör oss alla en tjänst . Ni som inte ens kan hålla en pendlande fart mellan 110-130 - Skaffa en bil med farthållande. Och kära ni som inte verkar se ett dugg i natt mörker - Kör för fan inte bil förna det har hunnit ljusna!

Överlev!


Blogg Oskulden

Bloggförsök 1.

Jag vet att det här kommer som lite av en överaskning för er dumma satar som råkat klickat in på den här Bloggen. Under flera års tid har jag kasta mer än bara skit åt er alla Idioter som suttit och slösat bort era mindre värdefulla Timmar/Dygn på att sitta vid era bloggar och delar med er av era mindre spännande liv för omvärlden!

Nu har jag satt mej i skiten själv men för min egen del så kommer jag gå emot strömmen och bara dela med mej av allting positivt mitt liv och mina tankar har att erbjuda! Varför skall jag spendera mina värdefulla timmar åt att försöka få ert medlidande eller att ens försöka lura på er att handla exakt dom kläder jag bär dagligen! 
Bry er om er själva och handla dom kläder ni själva vill bära skall ni se att det finns en glimt av positivt ljus i era hopplösa liv!

Peace Out for Now




RSS 2.0