Plaskigt Torr Tisdag

Vissa dagar är bättre, Vissa dagar känns sämre.
Dagen blev en smula av bägge!
Efter att ha släpar skosulorna i lera under ett 12timmars pass på jobbet är det ju alltid en smula lyckans ost att få hiva ner kroppen under 1 rosa täcke och leka kurragömma med sej själv under en 5-6kuddar!

Dagen till ära råkade ju av en ren händelsa vara en Tisdag så självklar bjöds det på semlor för fulla muggar på jobbet! Efter att Arbetsledaren gått och skrytit om att lyxa till det med hemlagade Ture Sventon Temlor under en veckas tid sågs ju självklart den här TisdagsTemlan som något extra att se fram emot.
Besvikelsen kom ju självklart som en smäll på käften redan 06.05 i morse när bekräftelsen kom att Coop Forum hade slutat med temmelbrödet, så där stod i stället 4st torra Statoil Semlor med nå liknande vitt kladd i mitten och tisdagen va ett faktum! 

I övrigt verkar det som att min sk. grävmaskinist har åkt på nå liknande grabb PMS eller så har han bara fått nog av 1st underbar Enbergare! Jag vill ju mena att få jobba med en grävmaskinist som ska ha enligt papperen en 30 års erfarenhet av yrket måste ju vara en ära!
Ett tips till alla yrkes folk! Bortse från vad papperen säger och sätt personen på prov innan ni höjer den satan till skyarna.

Men nu väl inbakad i täcken och kuddar vänder vi det sista som är kvar av den här Tisdagen till något mer positivt! Här har ni en fin Bit av Dream Theater att lyxa till Tisdagskvällen det lilla extra med!

Överlev!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0