Tisdags Temla

När man väl har lyckats bränna av en av veckans tyngsta dag nämligen måndag. Så hoppas man väll ändå att man skall vakna upp med en liten glimt av hopp på fortsättningen av veckan! Dock går det ungefär 5 min innan väckarklockan skall slå till att inse att den värsta dagen på veckan precis skall till att börja!
I ren protest till att vakna kliver man upp i sömnen och uträttar sina morgon rutiner som innefattar varmköra bilen, Borsta ren gaddarna från nattens snirva, till att sätta sej bakom ratten och ta riktning mot jobbet! efter att ha somnat till bakom ratten en 20 gånger och väl parkat kärran på arbetsplatsen är det nu dags att vakna!

I ett liknande zombie läge är det nu dags att gå ut för att se ut att göra nytta i 2.5 h tills uret slagit till för 9 rast och dags för dagens första föda! Man hinner knappt in med första matbiten från lådan in i käften innan klocksatan skriker till att det är dags att gå ut!

Nu är det bara att härda ut! 3.5h jobb till nästa rast ! Efter att ha skottat några skyfflar sandkorn och tryckt ner skiten med lite pipes och en hyrpadda från HLL är det nu dags att kräla sej in för
1 rast!

Helt plötsligt är jag med om veckans första och troligen enda uppenbarelse! Perfekt utställd på bordet står denna fantastiska semla från Alimenta Konditori med en varm kopp gevalia kaffe bredvid!

All heder åt Reg Master för veckans uppåttjack


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0