Delfinkaos!

Ja alltså under mina snart levda 27 bastun så har man ju alltid fått höra att Delfiner skall vara ett utav dom djur som skall höra till den smartare delen av skalan! Men allvarligt talat, när runda 30 delfiner strandsätter sej själva börjar man fundera. Jag vill ju mena vad tänker man som djur när man ligger ett antal metrar efter dom andra i skalan och dom helt plötsligt drar en frivolt med inslag av dubbel mollbergare inslag av peak för att dom har blåst i en 50 knyck rätt in på badstranden.
Jo - En för alla - Alla för en (och där ligger dom till slut och sprattlar i hopp om att vi djurälskare som vi är till människor skall behöva offra våra ömma tår för att rädda er)

"Delfiner - Skärp till er"

Onsdagen = Check. Smutt wetter som lättat dagen, plus 10 tummar för sista dagen med mindre genuin maskininst som tryckt mina nerver dom senaste veckorna!

Som vanligt hänger man stolt i Rosa Bingen så här sista natten i under broarnas stad, Ritningsskapande / Music in pluggs som i sin vanliga ordning! Sänker er ett skepp med en liten Oldie som lättar på trycker så här mitti weeeken! Ingen kan göra det bättre än Morrissey Himself!

Miss My Bun!

Överlev!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0